Prace.cz  >  Poradna  >  Encyklopedie profesí: Vedoucí restaurace

Alternativní názvy a podobné pozice

Manažer restaurace

Popis pozice

Manažer restaurace má na starost dohled a dodržování standardu kvality poskytovaných služeb v restauraci. Stará se o dohled nad chodem směny, komunikuje přímo se zákazníky, přímo vede tým zaměstnanců, udržuje kontakt s dodavateli a provádí základní administrativu a plánování.

Minimální požadované vzdělání

Střední vzdělání s maturitní zkouškou

V

Další profese

A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Buďte první, komu poradíme!

  • Připravíme vás na snadnou změnu práce
  • Naučíme vás triky, jak zapůsobit u pohovoru
  • Ptejte se ZDARMA našich právníků
Vložením e-mailu souhlasíte s podmínkami Prace.cz