Náplň práce:
Vaření a příprava teplých, ale i studených pokrmů/snídaní (včetně personální stravy). Každodenní spoluúčast na tvorbě menu. Kompletní servis zaměřený na hosty.
Požadujeme:
Zkušenost v oboru gastronomie či hotelnictví (min. 3 roky) nebo vyučení v oboru
Znalost moderní, ale i tradiční české kuchyně
Časovou flexibilitu, ochotu se dále vzdělávat (i samostatně)
Iniciativu a vlastní nápady
Základní znalost hygienických a potravinářských pravidel
Pracovitost
Ohleduplnost
Profesionální vystupování
Nabízíme:
Jistotu zajímavého finančního ohodnocení
Nástup možný ihned / dle dohody
HPP , možnost i na zkrácený úvazek
Možnost osobního a profesního růstu
Zázemí silného a moderního 5-ti hvězdičkového resortu
Zaměstnanecké benefity (vzdělávání, zvýhodněné vstupné pro rodinu, stravné, poukazy na naše služby, firemní akce, bonusové finanční ohodnocení za věrnost, atd.)
Osobní a individuální přístup
Nechcete odpovídat na mobilu? Nechte si nabídku připomenout později.