Co vás čeká
Vedení skladu stravovacích provozů lázeňského gastroprovozu.
- Práce ve stravovacím provozu
- Příjem a výdej surovin pro stravovací provozy
- Příprava surovin (potravin) do provozů (kuchyně, restaurace)
- Objednávky zboží (potraviny, nápoje, chemické přípravky a další suroviny)
- Organizace a vedení skladu (uspořádání skladových prostor), fyzická práce (zvedání břemen)
- Práce se skladovým SW na PC
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
Zkušenosti v oboru gastronomie a skladového hospodářství. Je vyžadována časová flexibilita, vysoké pracovní nasazení, komunikativnost, odpovědnost a samostatnost. Klíčové dovednosti zahrnují manuální zručnost, fyzickou zdatnost a schopnost práce v týmu.
Co vám můžeme nabídnout
- stabilní práci v příjemném prostředí
- motivující finanční ohodnocení
- férové jednání a přátelský kolektiv
Nechcete odpovídat na mobilu? Nechte si nabídku připomenout později.