Do restaurace Čestr přijmeme kuchaře nebo kuchařku, ve kterých se skrývá I kus řezníka. U nás si totiž maso sami bouráme, upravujeme i necháváme vyzrát. Není to jen o házení masa na gril, ale o poznání řemesla a dělání věcí tak, jak se má.
Co tě u nás čeká?
Naučíš se všechno o mase. Seznámíme tě se všemi partiemi včetně vnitřností a technikami úprav – grilováním, pečením na různé stupně propečení, fermentací, sous-vide, marinováním, konfitováním a spoustou dalších. Jako jediní v Praze pečeme maso v sauně – teplota v ní není všude stejná, takže se do ní maso zavěšuje podle toho, jak má být propečené.
Budeš pracovat jen s kvalitními surovinami. Maso máme z našich českých chovů, skvělé oleje z Ze Stodoly, sýry od Kolmana, mléko a tvaroh od Diviše, kuřata a kachny z Trněného Újezdu, ryby od Kalendy a tak dále.
Polotovary u nás nenajdeš. Všechno si vyrábíme sami – kečup, hořčici, lanýžové máslo, vyhlášenou perigordskou omáčku, ale i račí. Raky usušíme, rozmixujeme a necháme 24 hodin konfitovat v másle.
Výuční list nepotřebuješ. Stačí ti chuť pracovat a posouvat se, protože tě všechno naučíme. Pracovat budeš v mladém a sehraném kolektivu, který má společný cíl – dělat to nejlepší hovězí v zemi a ukazovat lidem krásu kuchařského řemesla. Pokud chceš to stejné, určitě si budeme rozumět.
Sídlíme v centru Prahy u Václavského náměstí a hledáme někoho na hlavní pracovní poměr.
Chceš do toho s námi seknout? Těšíme se na tebe!
Nechcete odpovídat na mobilu? Nechte si nabídku připomenout později.