Co vás čeká
- Příprava jídel dle denního menu a receptur
- Kontrola kvality surovin a hotových pokrmů
- Dodržování hygienických standardů a bezpečnosti práce
- Spolupráce s ostatními členy týmu kuchyně
- Úklid a údržba pracovního prostoru a vybavení
- Možnost podílet se na tvorbě nových receptů a menu
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
- Praxe v gastronomii
- Znalost hygienických a bezpečnostních předpisů
- Schopnost pracovat samostatně i v týmu
- Kreativita a smysl pro prezentaci jídel
- Flexibilita (práce o víkendech a svátcích dle provozu)
- Ochota učit se nové technologie a receptury
Co vám můžeme nabídnout
- Stabilní zaměstnání na HPP
- Přátelský kolektiv a podporu zkušených kuchařů
- Možnost profesního růstu a vzdělávání
- Zaměstnanecké benefity (13 a 14 plat, Edenred karty)
- Moderní vybavení kuchyně a příjemné pracovní prostředí
Nechcete odpovídat na mobilu? Nechte si nabídku připomenout později.