Profesní a osobnostní předpoklady:
- SŠ/VŠ vzdělání se zaměřením na chemii, potravinářství, mikrobiologie (případně i zemědělství)
- znalost potravinářské legislativy výhodou
- vhodné pro absolventy
- zkušenost z oblasti kvality potravin výhodou
- znalost práce na PC (Word, Excel)
- samostatnost, pečlivost, komunikativnost a loajalita
- schopnost týmové práce
Pracovní náplň:
- kontrola dodržování jakosti produkce a kontrola nad správností probíhajících výrobních procesů,
- kontrola dodržování správné výrobní a hygienické praxe přímo v provoze,
- kontrola kvality surovin, hotových výrobků a denní příprava senzorických hodnocení,
- odběr a analýza vzorků, monitoring prostředí,
- vedení záznamů,
- aktivní účast při auditech zákazníků a certifikačních auditech,
- spolupráce na zjišťování příčin nedostatků při výrobě a ověřování účinnosti nápravných opatření
Nabízíme:
- velmi dobré platové ohodnocení s možností výkonnostních odměn,
- podpora vzdělávání, možnosti školení,
- práce s příjemném kolektivu se specialisty v oboru,
- dlouhodobou perspektivu v prosperující společnosti- možnost profesního růstu,
- firemní stravování,
- možnost pomoci zajištění ubytování
Místo výkonu práce: Příbram
Nechcete odpovídat na mobilu? Nechte si nabídku připomenout později.