ŠÉFKUCHAŘ/KA
Co u nás budeš dělat?
Budeš plánovat a připravovat jídelní lístek s důrazem na kvalitu a sezonní suroviny. Součástí tvé práce bude řídit tým kuchařů a zajišťovat plynulý chod kuchyně. Budeš kontrolovat kvalitu surovin i finálních pokrmů a dbát na dodržování hygienických a bezpečnostních standardů. Spolupráce s vedením a podíl na inovacích v nabídce jídel bude pro tebe samozřejmostí.
Budeš pracovat na 8 hodinové ranní směny: pondělí - pátek: 5:00 - 13:30 hodin.
Koho bychom rádi mezi sebe přivítali?
Očekáváme, že máš praxi na pozici šéfkuchaře nebo v obdobné vedoucí roli. Hledáme člověka s kreativitou, smyslem pro detail a schopností motivovat a vést tým. Znalost HACCP a hygienických předpisů je nutná.
Proč jít pracovat pro nás?
Nabídneme zvýhodněné podnikové rekreace, kde si můžeš zaslouženě odpočinout. Přispějeme na penzi, dojíždění a poskytneme stravu v podobě závodního stravování.
Místo výkonu práce: Jevíčská 7, Moravská Třebová, nástup: 1.12. 2025, případně dohodou.
Pracovní poměr sjednaný na dobu určitou s možností prodloužení na dobu neurčitou.
Přidej se k nám do týmu! Těšíme se!
Nechcete odpovídat na mobilu? Nechte si nabídku připomenout později.