Co vás čeká
Hledáme kuchaře nebo zástupce šéfkuchaře, který se nebojí přiložit ruku k dílu, ale umí i vést tým a převzít zodpovědnost za provoz kuchyně, když je šéfkuchař mimo službu.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
Zkušenosti na pozici kuchaře alespoň 2 roky v restauračním nebo hotelovém provozu
Schopnost pracovat samostatně i v týmu, zvládat provozní stres
Znalost základních gastronomických technik a surovin
Pečlivost, důslednost, chuť pracovat poctivě
Výhodou bude, pokud budete umět
Vařit poctivě, jednoduše a bez zbytečného divadla
Jednat férově s kolegy, umět spolupracovat a být oporou týmu
Vzít odpovědnost za svěřené úkoly i za výsledky své práce
Zachovat klid a rozvahu i ve špičce nebo při výpadku personálu
Mít zájem naučit se víc a posouvat sebe i kuchyň dál
Co vám můžeme nabídnout
Férové finanční ohodnocení odpovídající výkonu a zkušenostem
Práci v profesionálním a stabilním týmu s lidským přístupem
Zaměstnanecké stravování a další provozní výhody
Pracovní zázemí, kde si lidé váží poctivé práce a kvalitního řemesla
Nechcete odpovídat na mobilu? Nechte si nabídku připomenout později.