Co vás čeká
Budete zejména
- mít na starosti organizaci stravovacího provozu, včetně stanovování technologických postupů a kontroly dodržování hygienických postupů, sestavování výdejek, atp.
- sestavovat jídelníčky pro děti od narození do 18 let a zaměstnance
- provádět denní rozpisy stravy dle počtu dětí a zaměstnanců
- sledovat denně množství spotřebovaných potravin a jejich ceny za účelem dodržování stravovací jednotky
- vést evidenci skladového hospodářství, objednávat a zajišťovat nákup potravin včetně fyzického naskladnění a vyskladnění, atd.
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
Nutné je vzdělání v oboru nutriční terapeut (dříve dietní sestra), případně vysokoškolské vzdělání v potravinářském oboru a dobré předpoklady k jednání s lidmi. Zkušenost s vařením výhodou.
Co vám můžeme nabídnout
- jednosměnný provoz, pondělí - pátek, 8,5 hod. denně
- pracovní smlouvu na dobu neurčitou
- práci v novém a moderně zařízeném provozu
- metodickou podporu po dobu zapracovávání, i následně
- platové zařazení v 10. třídě pro zdravotnické pracovníky
- příplatek za vedení 2.000,- Kč
- osobní příplatek po zkušební době dle výkonu
- pravidelné půlroční odměny, příspěvek z FKSP, možnost stravování na pracovišti.
Nechcete odpovídat na mobilu? Nechte si nabídku připomenout později.