Prace.cz  >  Poradna  >  Encyklopedie profesí: Kontrolor v potravinářské výrobě

Alternativní názvy a podobné pozice

Kvalitář potravin, Inspektor výroby, Kontrolor kvality potravin

Popis pozice

Kontrolor v potravinářské výrobě je zodpovědný za dohled nad kvalitou potravinářských produktů a výrobních procesů. Provádí kontrolu surovin, sleduje výrobní postupy a zajišťuje, že hotové výrobky splňují zdravotní a bezpečnostní normy. Klíčové dovednosti zahrnují znalosti potravinářské technologie, schopnost provádět kontrolní testy, analytické schopnosti a pozornost k detailu. Pro tuto pozici je nutné mít odborné vzdělání v oboru potravinářství nebo příbuzných věd a praxi v potravinářském průmyslu.

Minimální požadované vzdělání

Středoškolské vzdělání

Mzdy na pozici

Zjistěte si, kolik můžete vydělat na této pozici s Platy.cz.

K

Další profese

A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Pomůžeme vám i příště. Nechte si posílat rady pravidelně.

Za účelem zasílání rad a článků budou společnosti ze skupiny Alma Career zpracovávat Vámi zadaný e‑mail. Zobrazit více | Podmínky používání Prace.cz