Prace.cz  >  Poradna  >  Encyklopedie profesí: Technik potravinářské výroby

Alternativní názvy a podobné pozice

Potravinářský technik, Kontrolor kvality, Výrobní technik

Popis pozice

Technik potravinářské výroby se zaměřuje na kontrolu a optimalizaci výrobních procesů v potravinářském průmyslu. Sleduje kvalitu výrobků, provádí testování a zajišťuje dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů. Klíčové dovednosti zahrnují technické znalosti potravinářské výroby, schopnost provádět analýzy, pečlivost a znalost hygienických předpisů. Pro tuto pozici je vhodné mít odborné vzdělání v oboru potravinářství nebo příbuzných oblastech.

Minimální požadované vzdělání

Středoškolské vzdělání

Mzdy na pozici

Zjistěte si, kolik můžete vydělat na této pozici s Platy.cz.

T

Další profese

A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Pomůžeme vám i příště. Nechte si posílat rady pravidelně.

Za účelem zasílání rad a článků budou společnosti ze skupiny Alma Career zpracovávat Vámi zadaný e‑mail. Zobrazit více | Podmínky používání Prace.cz