Prace.cz  >  Poradna  >  Encyklopedie profesí: Technik potravinářské výroby

Alternativní názvy a podobné pozice

Potravinářský technik

Popis pozice

Technik potravinářské výroby řídí a organizuje výrobu a provoz, stanovuje a kontroluje dodržování technologických postupů. Provádí vstupní kontrolu jakosti surovin, potravinářských výrobků, zajišťuje technickou funkčnost strojů a zařízení v potravinářské či krmivářské výrobě. Připravuje podklady pro normy a normativy spotřeby práce, dohlíží na dodržování pravidel BOZP a PO. Má na starost vedení příslušné dokumentace.

Minimální požadované vzdělání

Střední vzdělání s maturitní zkouškou

T

Další profese

A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Buďte první, komu poradíme!

  • Připravíme vás na snadnou změnu práce
  • Naučíme vás triky, jak zapůsobit u pohovoru
  • Ptejte se ZDARMA našich právníků
Vložením e-mailu souhlasíte s podmínkami Prace.cz