Prace.cz  >  Poradna  >  Encyklopedie profesí: Technik potravinářské výroby

Alternativní názvy a podobné pozice

Potravinářský technik

Popis pozice

Technik potravinářské výroby řídí a organizuje výrobu a provoz, stanovuje a kontroluje dodržování technologických postupů. Provádí vstupní kontrolu jakosti surovin, potravinářských výrobků, zajišťuje technickou funkčnost strojů a zařízení v potravinářské či krmivářské výrobě. Připravuje podklady pro normy a normativy spotřeby práce, dohlíží na dodržování pravidel BOZP a PO. Má na starost vedení příslušné dokumentace.

Minimální požadované vzdělání

Střední vzdělání s maturitní zkouškou

T

Další profese

A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Pomůžeme vám i příště. Nechte si posílat rady pravidelně.

Za účelem zasílání rad a článků budou provozovatel portálu Prace.cz, společnost LMC a další společnosti z jeho obchodní skupiny, jakožto společní správci uchovávat Vámi zadaný e‑mail. Zobrazit více | Podmínky používání Prace.cz