Prace.cz  >  Poradna  >  Encyklopedie profesí: Vedoucí/manažer restaurace

Alternativní názvy a podobné pozice

Restauratér, Manažer pohostinství

Popis pozice

Vedoucí/manažer restaurace je zodpovědný za řízení denního provozu restaurace, včetně řízení personálu, správy zásob, marketingu a zajištění vysoké kvality služeb. Tento odborník také řeší stížnosti zákazníků a plánuje rozpočet. Klíčové dovednosti zahrnují vedení týmu, organizační schopnosti a znalost pohostinství. Obvykle se požaduje vzdělání v oblasti hotelnictví nebo managementu a relevantní praxe.

Minimální požadované vzdělání

Středoškolské vzdělání

Mzdy na pozici

Zjistěte si, kolik můžete vydělat na této pozici s Platy.cz.

V

Další profese

A B C D E F G H Ch I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 

Pomůžeme vám i příště. Nechte si posílat rady pravidelně.

Za účelem zasílání rad a článků budou společnosti ze skupiny Alma Career zpracovávat Vámi zadaný e‑mail. Zobrazit více | Podmínky používání Prace.cz